Verkoop

Henny Bos Housing als verkoopmakelaar


Wilt u uw woning verkopen (in of rond Dordrecht)?

Een woning verkopen doen de meeste mensen vaak maar eens in de tien jaar, of nog minder. Het is dus nuttig om daarbij een beroep op een door de wol geverfde makelaar te doen.

Wat mag u van ons verwachten?

- dat wij u alles vertellen wat in uw situatie belangrijk is en wat wij zoal voor u kunnen regelen;
- dat wij samen met u een realistisch verkoopplan opstellen;
- dat wij u de juiste vraagprijs noemen;
- dat er professionele foto’s van de woning komen die we samen met een zakelijk-wervende tekst op het internet (Funda) zetten;
- dat we afspraken met serieuze mogelijke kopers maken om de woning te bezichtigen en hen dan alle relevante punten van de woning laten zien of vertellen;
- dat we het biedproces voor u in goede banen leiden;
- dat we afspraken met de notaris maken en dat we aktes voor u nakijken op alle belangrijke details;
- … om maar een paar zaken te noemen!
Vraag ons gerust om eerst eens bij u langs te komen. Dan kunnen we met elkaar kennismaken, dat kost niets, en we kunnen met u de woning bekijken – ook dat kost u niets.

Wilt u dat Henny Bos Housing u zowel bij de verkoop van uw huidige woning als bij de aankoop van uw nieuwe woning begeleidt? Dan geven we u graag een korting op de makelaarscourtage.

Henny Bos Housing voor uw Casa aan de Costa!

Op zoek naar een woning aan de Costa Blanca? Wij begeleiden u graag van A tot Z!

 

In deze tijden van extreem lage rentes is het verstandiger om uw geld te investeren in meer renderende zaken. Een aantrekkelijke optie is een vakantievilla in Spanje. Maar hoe pak je dat aan? Waar moet je op letten? Met die vragen kunt u bij ons aankloppen.

Sinds kort is Henny Bos Housing BV uitgebreid met een Spanje tak.

“De makelaarswerkzaamheden in Spanje kwamen er eigenlijk door toeval bij” vertelt Henny. ‘Mijn ex-collega Debbie Alexander heeft ervaren waar je allemaal tegenaan loopt bij de aanschaf van een woning in Spanje. Er zijn zoveel regels! Hoe weet je dat de transactie veilig is? Hoe werkt het bij de notaris? Bij de bank? En dan is er nog de taalbarrière’. Nadat ik haar had begeleid bij haar aankoop zei ze: ‘Waarom ga jij niet in deze business?’ Dat leek me een goed idee, maar alleen als Debbie ook meedeed. En dat deed ze. Er werd in de persoon van Belinda Dominguez een Nederlands sprekende Spaanse makelaar gevonden en Henny Bos Housing BV Spanje was een feit.”

Doelgericht

Hoe werkt het? “Geïnteresseerden komen, op basis van ‘no cure no pay’, langs aan de Reeweg Oost. Ze geven aan wat hun budget is, of ze een nieuwe of bestaande woning zoeken, in een rustige of toeristische omgeving. Wij selecteren dan een aantal woningen. Daarna gaan ze heel gericht een paar dagen woningen bekijken met Belinda in Spanje. Een heel effectieve methode.” En dan heb je opeens je droom-casa aan de Costa. De Costa Blanca welteverstaan, want daar is Henny Bos Housing BV vooral actief. “We werken klant gestuurd en kunnen na aankoop ook helpen bij het verhuren en het beheer.”

Meer weten?

Neemt u dan telefonisch contact met ons op of stel uw vraag via ons contactformulier.