Vastgoed Nederland

LAGE ZWALUWE: Nieuwlandsedijk 95  Vraagprijs: € 272.500,- k.k.
Omschrijving

Altijd in beweging!

De verkoper heeft ervoor gekozen om door te gaan met het opknappen van deze woning, na de tuin was dan nu de keuken aan de beurt. Een ander keukenblok heeft er voor gezorgd dat er meer ruimte is. Benieuwd? Kom dan zeker een keer kijken!

Ruim opgezette vrijstaande dijkwoning vlakbij de haven van het karakteristieke Lage Zwaluwe. Wonen in rust met de uiterwaarden van de Amer binnen handbereik, maar u zit ook zo weer op de A16. Tevens heeft u de mogelijkheid om het horeca gedeelte weer in eren te herstellen. Er zit nog steeds een horeca bestemming op een deel van het pand.

Indeling:
Begane grond; Entree aan de zijkant van het pand, hal met toegang tot ruime woonkamer voorzien van parketvloer en trapgat naar de kelderkast. Vanuit de woonkamer komt u in de ruim opgezette woonkeuken gelegen aan voorkant van de woning, hier is tevens een deur naar de straat aanwezig.

Op de begane grond is tevens een badkamer aanwezig met ligbad en vaste wastafel. In de tussen hal een toilet en toegang tot berging en garage. Garage is bereikbaar vanaf de openbare weg. Er is tevens een ruime tuin langs de gehele zijkant van de woning.

Eerste verd.: vanuit de woonkeuken via een h.h. open trap is de eerste verdieping bereikbaar. Ruime hal met toegang tot 3 slaapkamers. De ouderslaapkamer heeft een ligbad en is voorzien van een schuifpui welke toegang geeft tot het dak. Badkamer met douche, toilet en vaste wastafel.

Tweede verd.: Op deze verdieping zijn nog 2 slaapkamers gerealiseerd.

Technische informatie
Type object:Woning
Soort:Dijkwoning Vrijstaand
Status:Te koop
Straat en huisnummer:Nieuwlandsedijk 95
Plaats:LAGE ZWALUWE
Prijs:€ 272.500,-
Referentie:
Aanvaarding:In overleg
Algemene staat:Renovatie nodig
Bouwjaar:1890
Ligging:Centrum
Woonoppervlakte:138m2
Perceel oppervlakte:247 m2
Inhoud:600m3
Aantal kamers:7
Aantal badkamers:3
Aantal slaapkamers:5
Tuin / terras:terras
Ligging Tuin:Onbekend
Garage:Onbekend
Google maps