Over ons

Over ons


Een scharnier draait en draagt
Henny Bos Housing is een nieuw makelaarskantoor, actief in de Drechtsteden.
Wij houden erg van ons vak. We zien onszelf als het scharnier bij een van de belangrijkste stappen die mensen in hun leven zetten: verhuizen, een oude woning verlaten en een nieuwe betrekken. Het scharnier zorgt ervoor dat het proces de goede kant op beweegt, en dat het z’n kwaliteit behoudt. Beide kanten – verkopen, kopen - moeten in één keer goed gaan. Anders krijgt u te weinig voor uw oude woning, of betaalt u te veel voor de nieuwe; of de nieuwe woning bevalt u na een jaar toch niet, en dan!?


U hebt uw behoeften, uw wensen, uw dromen. Wij kijken hoe u die zo goed mogelijk kunt verwezenlijken.


Wij doen niets liever dan een enthousiast jong stel aan een nieuw mooi huis te helpen waar zij straks hun kinderen gaan krijgen, in een leuke buurt met een veilige speelplaats om de hoek en de juiste school verderop. Of die oudere alleenstaande dame een appartement te bezorgen in dat prachtige complex waar ze samen met de andere bewoners zorgeloos van de gemeenschappelijke tuin kan genieten.

En altijd binnen het budget dat zij voor die droom beschikbaar hebben; voor het bedrag dat de woning waard is. Ook verkopers verdienen zo’n goed gevoel. Dat ze een goede prijs krijgen is één, dat hun woning bij de kopers in goede handen is, kan heel bevredigend zijn.

Daar werken wij aan, voor u, met u.